Wat is het leven toch zwaar
Het lijkt mij een hele belevenis wat jullie allemaal mee hebben gemaakt,geniet maar lekker,want het is zo voorbij.
Liefs uit Holland
Wat een saai leven hebben jullie! (schater,schater!)
Maar maak er nog het beste van want de tijd vliegt en voor je het weet zit je weer in dit koude kikkerlandje.
Volgens de voorspellingen wordt het kouder dus als jullie weer thuis zijn geen ligstoelen, hangmatten, cocktails maar dikke jassen en dat heeft ook weer zijn charme!!
Groetjes en tot gauw!
Wat fijn dat jullie zo'n schitterende reis hebben gehad! Geniet nu lekker van de welverdiende rust!! We zijn erg benieuwd naar de foto's!
Veel plezier nog, heel veel liefs
Eric, Linda Marit en Lotte
Wat vliegt de tijd. Zo vertrek je en zo ben je weer thuis. Het echte verhaal moet waarschijnlijk nog komen, maar wij hebben in ieder geval genoten van de momenten dat jullie ons meenamen door dit deel van onze prachtige aarde.
Geniet van jullie laatste dagen aldaar.
Anneke en Jan
Doortje en Henk
geniet maar lekker jammer dat we geen verhalen meer krijgen was er al aan gewend 'geraakt maar nog een mooie week groetjes paul en ria
Fijn dat het met Henk ook goed gaat.
Geniet van de laatste dagen met eten en drinken en van de rust. Jammer dat wij geen verhalen meer krijgen
Maar nog een mooie week.
L Groet Henk en Bep
Ik heb echt medelijden met jullie twee hoor, hoe hou je het vol, ik snap dr niks van;)
Nog veel plezier saampjes!
Liefs uut Frankriek
Laatste berichtje gelezen, jullie hebben het goed naar de zin.Gaat naar omstandigheden goed met Henk zijn heup lees ik,houden zo.Een goede terug reis en wij zien jullie gauw weer, (het is hier niet erg warm maar daar wen je wel weeraan). Groetjes